Escoles

ESCOLES

Classes de màgia

Formacions de màgia de tots els nivells.

Els alumnes estan fent un projecte relacionat amb la màgia i voleu que aprenguin a fer alguns jocs? Voleu aprendre com aplicar la màgia dins l’aula com a recurs pedagògic? Feu un casal d’estiu relacionat amb la màgia i voleu impartir-hi classes? 

ESCOLES

Teatre & Comunicació

En aquesta formació de durada variable en funció del vostre interès, es treballaran els aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de fer una presentació.

Recursos pràctics vinguts del món del teatre per tal de millorar i perfeccionar la capacitat comunicativa de l’alumnat o bé dels professors. 

Formació eminentment pràctica.

ESCOLES

Formació per professors

La màgia pot ser un recurs molt apropiat per aplicar a l’aula i millorar el rendiment i augmentar l’atenció de l’alumnat. 

En aquesta formació es dota al docent d’un seguit de recursos màgics per poder aplicar a l’aula.

Formació destinada a mestres o bé a professors d’educació física de secundaria (els continguts varien segons a quin tipus de docent va dirigida).

ESCOLES

Conta-contes màgic

Vet aquí un conta-contes pels més petits! Un conta-contes diferent a com estem acostumats. La història d’un infant replet de somnis que d’emprendre un llarg viatge per trobar un… color!

Activitat destinada a infants d’entre 3 i 7 anys. 

ESCOLES

Formacions i espectacles personalitzats

Estàs buscant una formació per algun projecte relacionat amb la màgia, el teatre, l’art o, inclús, la biologia? Busques un espectacle pels alumnes o per celebrar un esdeveniment rellevant de l’escola?

Si vols que n’estudiem les possibilitats, contacta amb mi sense compromís i buscarem l’opció que més t’encaixi.